Ingrid Joris

Kunst Antwerpen

Kunst online galerie

Kunst in huis

Ingrid Joris: Antwerpse kunstschilder

Ingrid Joris is een kunstenares uit de provincie Antwerpen, die zeer mooi werk levert op doek zoals onder andere olieverfschilderijen, grote abstracte canvassen en portretten. U kan ook zelf uw portret of schilderij laten maken. 

Ingrid Joris behaalde haar kunstenaarsdiploma aan de Sint-Lucas academie te Kapellen met grootste onderscheiding. 

Heeft u interesse kunst in huis te halen? Geniet u van abstract schilderen? Of van olieverfschilderijen? Bent u eerder een voorstander van moderne landschap canvassen, mummies of maskers op doek ? 

Dan bent u aan het juiste adres om een schilderij aan te kopen bij Ingrid Joris. U kan een kijkje nemen op haar online galerij of in haar kunstgalerij te Kalmthout. 

 
 
 
 
kunstwerk schilderij laten maken portret

Meer informatie

olieverfschilderijen op canvas

Tekeningen

grote abstracte schilderij

Olieverfschilderijen

abstract schilderen

Exposities

Getuigenissen

5/5
Ik ben Ingrid Joris op een expositie tegengekomen. Haar werken verraste me enorm. Abstracte schilderijen in een modern kleedje. Ik heb één werk aangeschaft en daarna via haar online galerie nog enkele. Ze staan prachtig in onze huiskamer.
workshop koken
Barbara Naumienko
5/5
Ik was al langere tijd op zoek naar een betaalbaar moderne canvas. Ik hou van kunst en omdat ik in Antwerpen woon wou ik ook graag van een Antwerpse kunstenaar kopen. Ik ben op de website beland en heb zo een bezoekje gebracht aan haar kunstatelier. Een aanrader!
diner aan huis
Pieter Uytterlinde
5/5
Op een kunstgalerij in Antwerpen botste ik toevallig op de werken van Ingrid Joris. Ik heb een portret laten maken. Na enige tijd contacteerde Ingrid mij en kon ik het komen bezichtigen in haar kunstgalerij. Een geluk dat ik haar tegenkwam, want het was helemaal wat ik wou.
Ben Peeters

Wilt u meer informatie ?

  • Neem dan contact op

U kan ons een informatie-aanvraag sturen door hier op te klikken.

  • +32 474 69 19 31
  • ingridjoris@hotmail.com
  • De Eendracht 38, 2920 Kalmthout